Επηρεάζονται οι οικισμοί Κυψέλη, Εξοχή, Νέα Αμισσός, Βανιάνο και Μέλισσα — Έκκληση στους κατοίκους για έγκαιρη αποθήκευση νερού
Ο Δήμος Τοπείρου ενημερώνει τους δημότες ότι την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης.
Η διακοπή αναμένεται να επηρεάσει τους εξής οικισμούς:
- Κυψέλη
- Εξοχή
- Νέα Αμισσός
- Βανιάνο
- Μέλισσα
Οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών καλούνται να προβούν έγκαιρα στην αποθήκευση νερού για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών κατά τη διάρκεια της διακοπής.
Ο Δήμος ζητά την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και την επαναφορά της ομαλής υδροδότησης.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τοπείρου.


