Η συμπολίτισσά μας κ. Μελπομένη Τσακαλίδου απέδειξε ότι η καλοσύνη και η προσφορά δεν γνωρίζουν όρια, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε στιγμή ανάγκης
Μέσα στην καθημερινότητα, όπου συχνά κυριαρχεί η βιασύνη και η αδιαφορία, έρχονται στιγμές που μας θυμίζουν πως η ανθρωπιά παραμένει ζωντανή.
Με ανάρτησή της σε ομάδα κοινωνικής δικτύωσης , η συμπολίτισσά μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη της από καρδιάς προς την υπάλληλο καθαριότητας, υπογραμμίζοντας το μεγαλείο ψυχής και την ανιδιοτελή της πράξη.
Στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 6.20 το πρωί, σε φούρνο της Ξάνθης, σημειώθηκε ένα περιστατικό που άφησε βαθύ αποτύπωμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης . Μια γυναίκα έπεσε και τραυματίστηκε, όμως βρήκε άμεση στήριξη από την υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, κ. Μελπομένη Τσακαλίδου η οποία όχι μόνο έσπευσε να τη βοηθήσει να σηκωθεί, αλλά της έφερε και πάγο ώστε να τον τοποθετήσει στο σημείο του τραυματισμού.
Μία πράξη απλή αλλά μεγαλειώδης
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η κυρία που δέχτηκε τη βοήθεια: «Υπάρχουν ΜΕΓΑΛΟΙ άνθρωποι ακόμη. Κι εμείς τα ανθρωπάρια άγομεθα και φερόμεθα… Ευχαριστώ από καρδιάς».

