Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ξάνθης μιλά για τις εκλογές της 23ης Νοεμβρίου, καλεί σε μαζική συμμετοχή και παρουσιάζει το σχέδιό του για μια δυναμική, ενωμένη Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη
Ο Κυριάκος Ουζούνης, υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ξάνθης, σε συνέντευξή του στο xanthipost.gr, τόνισε την ανάγκη ανανέωσης και ενεργούς συμμετοχής νέων ανθρώπων με όραμα και φρέσκες ιδέες στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Όπως σημείωσε, η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα πηγάζει από την επιθυμία του να συμβάλει ουσιαστικά στην οργάνωση και ενδυνάμωση της τοπικής ΔΕΕΠ.
«..Στόχος μου είναι να οργανώσω τη ΔΕΕΠ Ξάνθης και ήδη το αποδεικνύω, κατεβάζοντας υποψηφίους σε όλες τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε πραγματικά στον τόπο μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο κ. Ουζούνης επεσήμανε τη σημασία της συνεργασίας με τα κεντρικά όργανα του κόμματος, υπογραμμίζοντας πως η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες της Ξάνθης είναι θεμελιώδη στοιχεία για την αποτελεσματική εκπροσώπησή τους.
Απευθυνόμενος στους πολίτες ενόψει των εκλογών της 23ης Νοεμβρίου, κάλεσε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν μαζικά στη διαδικασία, «ώστε να δείξουν τη δυναμική της τοπικής οργάνωσης και να εκλέξουν τον αξιότερο πρόεδρο».
Οι κάλπες θα στηθούν σε όλους τους δήμους της Ξάνθης — στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, καθώς και στους Δήμους Τοπείρου, Μύκης και Αβδήρων. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί έως τις 14 Νοεμβρίου και είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

