xanthipost.gr
ΚΑΙΡΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λίγες μέρες καλοκαιρίας στη Θράκη πριν επιστρέψουν οι βροχές

Βροχοπτώσεις από τις 4 Δεκεμβρίου, προμηνύουν τη δυναμική είσοδο στον χειμώνα

Προσωρινή βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός μετά την «Adel», όμως οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για νέα επιδείνωση και δυναμική είσοδο στον χειμώνα

Μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Adel, χωρίς  ευτυχώς σημαντικές επιπτώσεις στην περιοχή μας , ο καιρός παρουσιάζει πρόσκαιρη βελτίωση για 2-3 ημέρες.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, από την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου αναμένεται νέα μεταβολή, με εκτεταμένες βροχές και ενισχυμένους νοτιάδες.

Στη Θράκη σήμερα Κυριακή ο ήλιος «βγήκε με δόντια», καθώς το κρύο είναι πλέον τσουχτερό και προμηνύει τον χειμώνα που έρχεται.

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς κάνει λόγο για «Δεκέμβρη από τα παλιά», σημειώνοντας πως η Ελλάδα μπαίνει πλέον στον προθάλαμο του χειμώνα.

 Όπως αναφέρει, ο νέος κύκλος κακοκαιρίας αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου, ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, επιβεβαιώνοντας την παραδοσιακή παροιμία «Αϊ Βαρβάρα βαρβαρώνει…». Οι επερχόμενες βροχοπτώσεις, παρότι ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα, θα συμβάλουν στην ανακούφιση από τη μακρά περίοδο ξηρασίας.

Related posts

Ξάνθη: Επτά συλλήψεις από την Αστυνομία για κλοπή ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ

Xanthipost

Δήμος Ξάνθης: Σε δημόσια διαβούλευση η ανάπλαση της πλατείας Σταυρούπολης – Τέλος τα οχήματα

Xanthipost

Ξάνθη: Κατέρρευσε ηλικιωμένος στο κέντρο της πόλης – Πολίτης έδωσε τις πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ

Xanthipost

Leave a Comment