xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μανώλης Φανουράκης: «Το μέλλον της Ξάνθης δεν είναι υπόσχεση, είναι ευθύνη»

Το μήνυμα του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά: Η ανάγκη για σοβαρότητα, το στοίχημα για τους νέους και οι ευχές στους πολίτες

Μήνυμα για τη νέα χρονιά απηύθυνε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, Μανώλης Φανουράκης. Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναφέρεται στην ανάγκη σχεδιασμού για το μέλλον της πόλης, στη σημασία της συνεργασίας και της ευθύνης απέναντι στις επόμενες γενιές, ενώ στέλνει θερμές ευχές σε όλους τους πολίτες.

Αναλυτικά το  μήνυμα του Αντιπρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλη Φανουράκη

Κάθε νέα χρονιά είναι μια ευκαιρία να σκεφτούμε όχι μόνο το σήμερα, αλλά και το πού θέλουμε να βρίσκεται η Ξάνθη τα επόμενα χρόνια. Με συνεργασία, σοβαρότητα και σεβασμό στον τόπο, μπορούμε να χτίσουμε ένα μέλλον που θα κρατά τους νέους εδώ και θα δίνει ποιότητα ζωής σε όλους.

Το αύριο της Ξάνθης αξίζει να το δουλεύουμε από σήμερα. Γιατί το μέλλον της πόλης μας δεν είναι υπόσχεση — είναι ευθύνη. Και αυτή η ευθύνη χτίζεται με όραμα, διάρκεια και δουλειά, χρόνο με τον χρόνο.

Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, πίστη και δύναμη, και κάθε μέρα της νέας χρονιάς να τη ζείτε με τους δικούς σας ανθρώπους δίπλα σας.

Καλή και δημιουργική χρονιά!

Related posts

Ξενία Ξάνθης: «Λευκός καπνός» μεν, γραφειοκρατία δε – Βρέθηκε επενδυτής για το Elisso, «κόλλησε» στις υπογραφές

xanthipost

Στο Κτηματολόγιο Ξάνθης ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος με τον Στράτο Κοντό: «Στόχος οι ταχύτερες και απλούστερες διαδικασίες»

xanthipost

Στράτος Κοντός: «Καλό ταξίδι Δάσκαλε» – Ο Δήμος Ξάνθης αποχαιρετά τον Θανάση Μουσόπουλο

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ