xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 4 συλλήψεις για το μπαράζ διαρρήξεων στην Ξάνθη – Στο «μικροσκόπιο» κάτοικοι του Δροσερού και γυναίκες συνεργοί

Ραγδαίες εξελίξεις στις έρευνες της Αστυνομίας Ξάνθης. Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 4 άτομα για τις κλοπές των εορτών – Αναζητούνται συνεργοί από άλλη περιοχή

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Xanthipost.gr, οι αρχές προχώρησαν στην εξάρθρωση μέρους της ομάδας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος κατοίκων και επαγγελματιών κατά την περίοδο των εορτών.

Μετά το μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων που καταγράφηκε από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες, έφτασαν στα ίχνη των δραστών.

Το χρονικό των συλλήψεων

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Xanthipost.gr, οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε τέσσερις (4) προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Συγκεκριμένα:

  • Πριν από περίπου 3-4 ημέρες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα πρώτα δύο (2) άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στις υποθέσεις.
  • Στη συνέχεια, ακολούθησαν άλλες δύο (2) συλλήψεις ατόμων, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέρχονται από τον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης.

Αναζητούνται γυναίκες συνεργοί

Η δικογραφία όμως φαίνεται να μην κλείνει εδώ. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Xanthipost.gr ότι οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών. Μάλιστα, στο στόχαστρο των αρχών φέρεται να βρίσκονται και γυναίκες, οι οποίες πιθανότατα προέρχονται από άλλη περιοχή εκτός Ξάνθης.

Το ιστορικό της δράσης τους

Υπενθυμίζεται ότι η δράση των διαρρηκτών ήταν έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών:

  1. Παραμονή Χριστουγέννων: Σημειώθηκε σειρά κλοπών μετά τις 22:00 το βράδυ, με στόχο κατοικίες, εμπορικά καταστήματα, αλλά και δύο πρακτορεία ΟΠΑΠ.
  2. Πρωτοχρονιά: Με το «καλημέρα» του 2026, καταγράφηκαν διαρρήξεις σε σπίτια και σταθμευμένα αυτοκίνητα, όπου οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την εορταστική ραστώνη για να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης συνεχίζει την προανάκριση για να διαπιστωθεί το πλήρες εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας των συλληφθέντων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Related posts

Το δικό μας αντίο, στον δικό μας  Δάσκαλο!

xanthipost

Στράτος Κοντός: «Καλό ταξίδι Δάσκαλε» – Ο Δήμος Ξάνθης αποχαιρετά τον Θανάση Μουσόπουλο

xanthipost

(video) – Θλίψη στην Ξάνθη: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος Θανάσης Μουσόπουλος

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ