Η 38χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μόλις 20 ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, έχοντας ήδη αποκτήσει δύο αγόρια – Μια είδηση που έρχεται λίγα 24ωρα μετά και την τραγική απώλεια μιας ακόμα μητέρας, 35 ετών, στην Άρτα
Η ανείπωτη τραγωδία έχει βυθίσει στο πένθος την κοινωνία της Σκιάθου, καθώς η είδηση του θανάτου μιας 38χρονης μητέρας τριών παιδιών έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία
Το χρονικό της μάχης για τη ζωή
Η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε πριν από περίπου μία εβδομάδα, όταν υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, οι πρώτες ημέρες νοσηλείας συνοδεύτηκαν από χαμόγελα αισιοδοξίας, καθώς η υγεία της παρουσίασε σημάδια βελτίωσης, δίνοντας ελπίδες στην οικογένεια και τους φίλους της.
Ωστόσο, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια. Το πρωί της Δευτέρας, η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία και απρόσμενα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να την κρατήσουν στη ζωή, το νήμα κόπηκε πρόωρα και το χαμόγελο της Κωνσταντίνας “έσβησε” για πάντα.
Μια ενεργή παρουσία που θα λείψει από όλους
Η απώλεια της 38χρονης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στη Σκιάθο. Η Κωνσταντίνα ήταν γνωστή για την εργατικότητά της, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες της ως ξενοδοχοϋπάλληλος και το τελευταίο διάστημα ως υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα. Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο πάντα χαμογελαστό και πρόθυμο να βοηθήσει.
athensmagazine.gr
