Τραγωδία στον Δήμο Μύκης – Συνελήφθη ο 61χρονος – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μέδουσας από το τραγικό περιστατικό ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, με θύμα έναν 69χρονο άνδρα και φερόμενο δράστη έναν 61χρονο συγχωριανό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών ήταν ιδιαίτερα τεταμένες το τελευταίο διάστημα, ενώ οι διαφορές τους φέρεται να είχαν και οικονομικό υπόβαθρο, δημιουργώντας κλίμα έντονης αντιπαράθεσης τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, ο 61χρονος μετέβη στο σπίτι του 69χρονου κρατώντας γκασμά και, ύστερα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ τους, τον χτύπησε στο κεφάλι, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και περιπολικό έσπευσε στο χωριό, όπου οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη. Ο συλληφθείς κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η αρμόδια αστυνομική υπηρεσία.
Η είδηση έχει συγκλονίσει τη μικρή κοινωνία της περιοχής, όπου θύτης και θύμα ήταν επί χρόνια γνωστοί μεταξύ τους, εντείνοντας το αίσθημα σοκ και θλίψης στους κατοίκους.
