Τιμήθηκαν αθλητές, χορηγοί και εκλεκτοί καλεσμένοι σε μια ξεχωριστή βραδιά για την ομάδα
Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες βραβεύσεις της ομάδας του κολυμβητικού συλλόγου των Δελφινιών Ξάνθης , μέσα σε μια ζεστή και ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία αθλητών, γονέων, φίλων και υποστηρικτών.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές για τις σπουδαίες επιτυχίες και τις διακρίσεις τους την προηγούμενη χρονιά, με την ομάδα να επιβραβεύει την προσπάθεια, την αφοσίωση και το ήθος που επέδειξαν σε κάθε τους αγώνα. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη όχι μόνο στα μετάλλια και τις επιδόσεις, αλλά και στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στους χορηγούς, στους οποίους εκφράστηκε η ειλικρινής ευγνωμοσύνη για τη διαρκή στήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους στην πορεία και την ανάπτυξη της ομάδας.

Ξεχωριστή τιμή για την εκδήλωση αποτέλεσε η παρουσία και οι εμπνευσμένες ομιλίες διακεκριμένων προσκεκλημένων.
Ανάμεσά τους ο ομοσπονδιακός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος της Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης, Ιωάννης Καλαϊτζογλίδης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ειρήνη Δεληγιάννη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Αλέξανδρος Ταλιαδούρος, καθώς και η διατροφολόγος και συνεργάτιδα της ομάδας Γαλήνη Καλαϊτζογλίδου. Οι τοποθετήσεις τους ενέπνευσαν τους νεαρούς αθλητές, αναδεικνύοντας τη σημασία της επιμονής, της σωστής καθοδήγησης και της ομαδικής δουλειάς στον δρόμο προς την επιτυχία.
Ακόμη την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αναγνωρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των νέων της πόλης μας. Συγκεκριμένα, παρευρέθηκαν και απένειμαν βραβεία:
• Η Περιφερειακή Σύμβουλος κ.Παυλακάκη , η οποία τόνισε τη σημασία της στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην περιοχή μας.
• Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ταρενίδης , ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους.
Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου «…Η παρουσία τους, τα λόγια τους και η στήριξή τους αποτέλεσαν έμπνευση για όλους μας και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά που συνεχίζουν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται…»
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με χαμόγελα, αισιοδοξία και την κοινή δέσμευση όλων για ακόμη περισσότερες επιτυχίες τη νέα αγωνιστική χρονιά.

