xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αυξήσεις έως 33% στα εισιτήρια για τη Θάσο χωρίς προειδοποίηση;

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του κόμματος ζητάει να υπάρξει διαφάνεια στο πώς διαμορφώνονται οι τιμές των εισιτηρίων

Αυξήσεις έως και 33% στα εισιτήρια για τη Θάσο ετοιμάζουν κάποιες ακτοπλοϊκές εταιρείες, «χωρίς καμία προειδοποίηση», όπως αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας μεταξύ άλλων να ελεγχθούν οι εταιρείες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για πιθανές εναρμονισμένες πρακτικές.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Καβάλας

Αυτό δεν είναι απλά ένα «ακριβό εισιτήριο». Είναι καθημερινότητα για τους ανθρώπους του νησιού: Για όποιον δουλεύει, μετακινείται, ζει εκεί. Και φυσικά επηρεάζει άμεσα και τον τουρισμό. Όταν οι αυξήσεις γίνονται τόσο απότομα και σε τέτοιο ύψος, δημιουργούνται σοβαρά ερωτήματα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Καβάλας ζητά το αυτονόητο:

Να παρέμβει άμεσα το κράτος

Να ελεγχθούν οι εταιρείες από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για πιθανές εναρμονισμένες πρακτικές

Να υπάρξει διαφάνεια στο πώς διαμορφώνονται αυτές οι τιμές

Η Θάσος δεν μπορεί να πληρώνει κάθε φορά το κόστος χωρίς εξήγηση και σίγουρα δεν μπορεί να μπαίνει φρένο στην ανάπτυξη του νησιού με αυτόν τον τρόπο.

kavalapost.gr

Related posts

Δάσος Δαδιάς: Υπαίθριο «σχολείο φύσης» για παιδιά

Xanthipost

Σέρρες: Άνδρας επιτέθηκε σε 71χρονη για να της κλέψει την αλυσίδα που φορούσε

Xanthipost

Επιχειρηματίας από την Ορεστιάδα σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη Βουλγαρία

Xanthipost

Leave a Comment