Εντοπίστηκαν έξι πλαστά έγγραφα (διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας και άδειες ικανότητας οδήγησης που είχαν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές) κατά τον διαβατηριακό έλεγχο – Σε εξέλιξη η προανάκριση
Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 28 Μαρτίου 2026 αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, σε συνεργασία με τελωνειακούς υπαλλήλους, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς, οδηγός λεωφορείου, προσήλθε στο σημείο προκειμένου να εισέλθει στη χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν έξι πλαστά έγγραφα, τα οποία έφεραν στοιχεία άλλων ατόμων. Πρόκειται για διαβατήριο, δελτίο ταυτότητας και άδειες ικανότητας οδήγησης που είχαν εκδοθεί από αλλοδαπές αρχές.
