Μικροί και μεγάλοι τίμησαν το έθιμο με χαμόγελα, ενώ η βροχή δεν μπόρεσε να σταματήσει τη χαρά των συμμετεχόντων
Χθες Σάββατο του Λαζάρου στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης, η παράδοση παρέμεινε ζωντανή μέσα από τις παιδικές φωνές που τραγούδησαν τον Λάζαρο.

Παρά τη βροχή που προσπάθησε να χαλάσει τη γιορτή, τα παιδάκια και οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχασαν τη διάθεσή τους. Κάθε φωνή, κάθε γέλιο και κάθε μικρή συμμετοχή ήταν μια υπενθύμιση ότι η παράδοση παραμένει δυνατή όσο υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν και τη στηρίζουν.

«Και του χρόνου με ήλιο… και ακόμα περισσότερες παιδικές φωνές!» ήταν το μήνυμα των διοργανωτών (Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κεσσανης ) και των κατοίκων, δείχνοντας ότι το έθιμο θα συνεχίσει να ζει και να ενώνει γενιές, φέρνοντας ελπίδα και ζεστασιά στην κοινότητα.




