xanthipost.gr
(video) – Τ. Ταρενίδης: «Γιορτή του αθλητισμού το τριήμερο στο "Φ. Αμοιρίδης"» – Οι αγώνες και το πρόγραμμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Τ. Ταρενίδης: «Γιορτή του αθλητισμού το τριήμερο στο “Φ. Αμοιρίδης”» – Οι αγώνες και το πρόγραμμα

Με τη συμμετοχή κορυφαίων συλλόγων από την Ελλάδα και το εξωτερικό άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης στο «Φ. Αμοιρίδης» – Το κάλεσμα του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάσου Ταρενίδη, και η ελεύθερη είσοδος για το κοινό

Το επίκεντρο του αναπτυξιακού μπάσκετ γίνεται για ακόμα μία χρονιά η Ξάνθη, φιλοξενώντας το 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης U16 «Φ. Αμοιρίδης». Η διοργάνωση άνοιξε τις πύλες της τη Δευτέρα (06/04), με τη διεξαγωγή των πρώτων δυνατών αναμετρήσεων ανάμεσα στις ομάδες των δύο ομίλων.

Το τουρνουά διεξάγεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τον Αθλητικό Όμιλο Λεύκιππο Ξάνθης σε ρόλο διοργανωτή, ενώ συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ξάνθης, η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και υποστηρικτές οι τοπικοί χορηγοί.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης, Τάσος Ταρενίδης, μιλώντας για τη διοργάνωση, τόνισε τον διεθνή της χαρακτήρα, καθώς η πόλη φιλοξενεί αποστολές από την Ιταλία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Ο κ. Ταρενίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα διεξαχθεί ένα εξαιρετικό αθλητικό τριήμερο και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα στους δημότες, ώστε να γεμίσουν το Κλειστό «Φ. Αμοιρίδης» και να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες τόσο των ξένων όσο και των εγχώριων ακαδημιών.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι το αθλητικό τμήμα του Δήμου παραμένει εξαιρετικά δραστήριο καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Υπενθύμισε την επιτυχία του διεθνούς τουρνουά Taekwondo τον προηγούμενο μήνα, προαναγγέλλοντας τη φιλοξενία νέων σημαντικών αθλητικών γεγονότων στο εγγύς μέλλον.

Η είσοδος σε όλους τους αγώνες είναι ελεύθερη, με διττό στόχο: αφενός την ανάδειξη των νέων ταλέντων και αφετέρου την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.

(video) – Τ. Ταρενίδης: «Γιορτή του αθλητισμού το τριήμερο στο "Φ. Αμοιρίδης"» – Οι αγώνες και το πρόγραμμα
Τα αποτελέσματα της 1ης Ημέρας (Δευτέρα 06/04)

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρεμιέρας ολοκληρώθηκε προσφέροντας πλούσιο θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις:

  • ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ανατολή – ΑΕΚ Αθηνών: 36-63
  • ΕΚΑΣΑΜΑΘ Δύση – KK Cacak 94: 64-74
  • ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – Προμηθέας Πατρών: 66-51
  • Hebar Pazardzhik – ΑΕΚ Αθηνών: 48-106
  • Stella Azzurra – ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ανατολή: 109-54
(video) – Τ. Ταρενίδης: «Γιορτή του αθλητισμού το τριήμερο στο "Φ. Αμοιρίδης"» – Οι αγώνες και το πρόγραμμα
Το Πρόγραμμα της Τρίτης (07/04)
  • 09:00 | ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ανατολή – Hebar Pazardzhik
  • 11:00 | ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – KK Cacak 94
  • 13:00 | ΑΕΚ Αθηνών – Stella Azzurra
  • 15:00 | Προμηθέας Πατρών – ΕΚΑΣΑΜΑΘ Δύση
  • 17:00 | Hebar Pazardzhik – Stella Azzurra
  • 19:00 | ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης – ΕΚΑΣΑΜΑΘ Δύση
  • 21:00 | Προμηθέας Πατρών – KK Cacak 94
Τελική Φάση – Τετάρτη (08/04)
  • 09:00 | Αγώνας Κατάταξης
  • 11:00 | Αγώνας Κατάταξης
  • 13:00 | Μεγάλος Τελικός
Παρακολουθήστε Live όλους τους αγώνες του τουρνουά ΕΔΩ

Related posts

video) – Βάσω Παυλακάκη: «Η θέση της Αντιπεριφερειάρχη είναι εντολή για δουλειά, όχι τίτλος εξουσίας»

Xanthipost

Νεκρό βρέφος στην Ξάνθη: Το χρονικό της τραγωδίας

Xanthipost

Ξάνθη : Συνελήφθη οδηγός με δύο μαχαίρια – Εντατικοί έλεγχοι

Xanthipost

Leave a Comment