xanthipost.gr
«Ξήλωσαν» σχολείο για χαλκό στη Δράμα – Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

«Ξήλωσαν» σχολείο για χαλκό στη Δράμα – Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση

Έδρασαν οργανωμένα, έκλεψαν καλώδια και τα πούλησαν – Στα χέρια της Αστυνομίας και ο αγοραστής

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της 8ης Απριλίου 2026 σε περιοχή της Δράμας αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Δράμας.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη ημέρα, μαζί με έναν ακόμη αλλοδαπό που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, προχώρησαν σε κλοπή καλωδίων χαλκού από σχολείο οικισμού της Δράμας.

Οι δράστες αφαίρεσαν τα καλώδια από τον χώρο του σχολείου και στη συνέχεια τα πούλησαν σε έτερο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές.

Η υπόθεση αναδεικνύει για ακόμη μία φορά το φαινόμενο των κλοπών χαλκού, που προκαλεί σοβαρές ζημιές σε δημόσιες υποδομές και εκπαιδευτικούς χώρους.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας.

Related posts

Σύλληψη και πρόστιμο σε ιδιοκτήτη σκύλου για παραβίαση της ευζωίας ζώου συντροφιάς

Xanthipost

Ξάνθη: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά σε ευρεία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Xanthipost

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των «μαϊμού λογιστών» από την ΕΛΑΣ – Εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα

Xanthipost

Leave a Comment