Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και επιστράφηκαν άμεσα στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους από τις αστυνομικές αρχές.
Τέλος στη δράση ενός ατόμου που αφαιρούσε συστηματικά προϊόντα από καταστήματα της Ξάνθης έβαλαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο δράστης εντοπίστηκε άμεσα το μεσημέρι της Τρίτης και συνελήφθη με τα κλοπιμαία στα χέρια.
Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προχώρησαν χθες, 2 Ιουνίου 2026, το μεσημέρι στο κέντρο της Ξάνθης, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.
Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών αρχών, τη στιγμή που είχε ήδη ολοκληρώσει τη δράση του σε επιχειρήσεις της περιοχής.
Όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, είχε αφαιρέσει διάφορα προϊόντα από τοπικά καταστήματα, εκμεταλλευόμενος πιθανότατα την κίνηση της ημέρας.
Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν άμεσα και στη συνέχεια παραδόθηκαν στον αρμόδιο υπάλληλο, επιστρέφοντας στα ράφια της επιχείρησης.
Την προανάκριση για το περιστατικό και την ενδεχόμενη εμπλοκή του δράστη και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

