Με νεότερη απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης ήρθησαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν επιβληθεί νωρίτερα στο ρεύμα προς Κήπους.
Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στην Εγνατία Οδό, καθώς ήρθησαν οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί νωρίτερα. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων διεξάγεται πλέον χωρίς προβλήματα.
Σε συνέχεια των πρωινών ενημερώσεων που αφορούσαν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής μας, η κατάσταση πλέον έχει αποκατασταθεί πλήρως.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης αίρεται οριστικά η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Το μέτρο αφορούσε το τμήμα της Εγνατίας Οδού μεταξύ:
- Του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων
- Του ανισόπεδου κόμβου Ιάσμου
Η απαγόρευση ίσχυε για το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τους Κήπους. Από αυτή την ώρα, η κίνηση των οχημάτων κάθε κατηγορίας εκτελείται κανονικά και το οδικό δίκτυο είναι ελεύθερο προς χρήση για τους οδηγούς.

