Τα μέλη του Επιμελητηρίου Ξάνθης συνεδριάζουν στις 15 Ιουλίου με θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, εκπροσώπησης και νέων προτάσεων χρηματοδότησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ξάνθης συνεδριάζει την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2026, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με σειρά θεμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα, τη συνεργασία με την Περιφερειακή Διοίκηση και τη διεκδίκηση νέων χρηματοδοτικών εργαλείων.
Στην ημερήσια διάταξη ξεχωρίζει το θέμα της συνεργασίας με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, με στόχο τη διασύνδεση της επιχειρηματικής κοινότητας με την Περιφέρεια και τη δημιουργία μιας πιο αποτελεσματικής γέφυρας επικοινωνίας για τα ζητήματα των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων του νομού.

Παράλληλα, το Σώμα θα εξετάσει την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER» για πράξεις δημόσιου χαρακτήρα, καθώς και την τροποποίηση της εκπροσώπησης του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).
Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:
- Επικύρωση πρακτικού συνεδρίασης Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ξάνθης αρ. 5/2026.
- Συνεργασία με τη νέα Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ως γέφυρα της επιχειρηματικότητας με την Περιφερειακή Διοίκηση.
- Τροποποίηση εκπροσώπησης στην ΚΕΕΕ.
- Υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER» για πράξεις δημόσιου χαρακτήρα.
- Ανακοινώσεις.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία της Μαρίας Μαλιαρούδακη.


