xanthipost.gr
(video) - Ακρόπολη: Το ξαφνικό μπουρίνι αιφνιδίασε δεκάδες τουρίστες – Από τον καύσωνα στη δυνατή βροχή μέσα σε λίγα λεπτά
ΕΛΛΑΔΑ

(video) – Ακρόπολη: Το ξαφνικό μπουρίνι αιφνιδίασε δεκάδες τουρίστες – Από τον καύσωνα στη δυνατή βροχή μέσα σε λίγα λεπτά

Μια απότομη και εντυπωσιακή μεταβολή του καιρού μετέτρεψε χθες παρασκευή 24 Ιουλίου την εμπειρία δεκάδων τουριστών στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης από μια κλασική καλοκαιρινή ξενάγηση σε έναν απρόσμενο αγώνα δρόμου για καταφύγιο.

Η απότομη μεταβολή του καιρού στην Αττική προκάλεσε εικόνες που δύσκολα θα περίμενε κανείς στα μέσα του καλοκαιριού.

Δεκάδες τουρίστες που επισκέπτονταν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρή βροχόπτωση και θερινό μπουρίνι, έχοντας προετοιμαστεί μόνο για τον καύσωνα που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Η φύση υπενθύμισε για άλλη μια φορά την απρόβλεπτη πλευρά της, χαρίζοντας στους επισκέπτες του ιστορικού μνημείου μια εμπειρία που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.

Related posts

Αθήνα : Στο νοσοκομείο δυο αστυνομικοί της ΔΙΑΣ  – Γερμανοί τουρίστες έκαναν αναστροφή και συγκρούστηκαν με τη μηχανή τους

Xanthipost

Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar – Προσήχθησαν οι γονείς και ο ιδιοκτήτης

Xanthipost

Τραγωδία στα Μάλια: 42χρονη τουρίστρια έχασε τη ζωή της σε βαρκάδα μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Xanthipost

Leave a Comment