xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α. Καραδέδος στο OPEN : Ο καθένας έχει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί (video)

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης Αναστάσιος Καραδέδος φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και στην εκπομπή ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και μίλησε για τους μαζικούς ελέγχους που ολοκληρώθηκαν στην Ξάνθη ενώ υποστήριξε ότι αισθάνονται δικαιωμένοι όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι της περιοχής και ο κόσμος που ανησυχούσε μετά την ενεργοποίηση του εν λόγω μηχανισμού ελέγχων από τον ΕΟΔΥ.

Ο κ. Καραδέδος υποστήριξε ότι «…Δεν είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από την προσέλευση των συμπολιτών μας στην ορεινή περιοχή για να κάνουν τα τεστ..» ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι ο καθένας έχει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για να προστατεύει τον εαυτό του , την οικογένεια του και γενικότερα την κοινωνία.

Αναφέρθηκε και στην 59χρονη από τις Σάτρες που κατέληξε το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και είπε χαρακτηριστικά «.. Θρηνήσαμε την Κυριακή και το 10ο θύμα στην περιοχή..»

Τέλος επεσήμανε το γεγονός της ελλιπούς ενημέρωσης για τον κορονοϊό στην περιοχή μας και πρότεινε να γίνει μία διαφορετική διαχείριση της πληροφορίας με τον ανάλογο συντονισμό σε περιφερειακό επίπεδο. Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη του κ. Καραδέδου :

Related posts

Δήμος Τοπείρου :  Εγκατάσταση μωβ κάδων ανακύκλωσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση ειδών ένδυσης και υπόδησης

xanthipost

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος Ανθυπασπιστής στέλεχος του Στρατού Ξηράς – Διεκομίσθη στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης και από εκεί στο ΠΓΝΑ όπου και κατέληξε

xanthipost

Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου : Δρομολόγηση επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η σχολική μονάδα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ