xanthipost.gr
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

(video) – Γ! Εθνική: Άρης Πετεινού – ΠΑΟΚ Κρηστώνης 0-1

Από τα 11 βήματα κρίθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Πετεινού για την 33η αγωνιστική της Γ! Εθνικής.

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης με τον Ρωμανίδη να σουτάρει στο 53′ κέρδισε το πέναλτι με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Σαρηγιαννίδη και από το σημείο του πέναλτι ο παίκτης που το κέρδισε, έκανε το 0-1.

Ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος, με τον Άρη να προσπαθεί και να έχει τις στιγμές του σε ένα παιχνίδι που βαθμολογικό κίνητρο είχε η ομάδα του Κιλκίς. Στο τέλος πήρε του βαθμούς εξασφαλίζοντας από τώρα την παραμονή, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Αλή, Σιδηρόπουλος και Τσέκος είχαν τις καλύτερες στιγμές για τους γηπεδούχους στο παιχνίδι του Σαββάτου, ενώ Ρωμανίδης, Χιμολλάρι, Παυλίδης έχασαν τις πιο καλές ευκαιρίες των νικητών. Ο Άρης Πετεινού για μεγάλο διάστημα στο β’ μέρος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Σιδηρόπουλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Τσιλίκας (Δεδονάκης – Καφετζόπουλος) ΕΠΣ Καβάλας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος (54′ Κερεμιτσής), Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Αλή (54′ Γιαννακός), Χριστοφορίδης, Τσέκος (62′ Μελισσόπουλος, Τσαγαλάς (54′ Ισμέτογλου), Σιδηρόπουλος.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Β. Παμπορίδης): Σακαλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Χιμολλάρι, Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης, Τριφηνόπουλος, Αϊβάζης, Παυλίδης, Χατζηλιάδης, Ρωμανίδης, Κυριακίδης.

xanthi-sport.gr

Related posts

Τα Δελφίνια της Ξάνθης επέστρεψαν από την Αλεξανδρούπολη με 17 μετάλλια και πολλά ατομικά ρεκόρ – Για ακόμη μια φορά εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους και τις διακρίσεις τους !

xanthipost

(video) –Τεράστια νίκη του Άρη Αβάτου στη Βέροια όπου επικράτησε με 1- 2

xanthipost

(video) – Ολόχρυσος Πετρούνιας: Για έβδομη φορά πρωταθλητής Ευρώπης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ