xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3ο ΓΕΛ Ξάνθης : «Άπλωσαν το χέρι τους» και  πραγματοποίησαν  μια πολύπλευρη εκδήλωση με μηνύματα για την αξία του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης!

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την αξία του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας και ακολούθησε στο κλειστό γυμναστήριο αγώνας καλαθοσφαίρισης αρχικά μεταξύ της ομάδας των μαθητών του ΓΕΛ και της  ομάδα του Συλλόγου «Άπλωσε το χέρι σου» πλαισιωμένη από παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές και ακολούθως μεταξύ  μικτών  ομάδων στις οποίες συμμετείχαν τα παιδιά του παραρτήματος ατόμων με αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό)

Την Παρασκευή 19 Απριλίου στον χώρο του Αμφιθεάτρου του 3ου ΓΕΛ , με τη βοήθεια του ιατρού, τ.Διευθυντή του Τμήματος Μεσογειακής Αναιμίας του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ξανθοπουλίδη Γεώργιου, μέσα από μια απλή, περιεκτική και ουσιώδης παρουσίαση, έγινε ενημέρωση στους μαθητές για την αξία του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας.

Κατόπιν, στο κλειστό γυμναστήριο του σχολικού συγκροτήματος πραγματοποιήθηκε αγώνας καλαθοσφαίρισης.

 Τα πρώτα 2 δεκάλεπτα αντιμέτωποι ήταν η ομάδα των μαθητών του ΓΕΛ με την ομάδα του Συλλόγου μας πλαισιωμένη από παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές. Στο άλλα 2 δεκάλεπτα του παιχνιδιού αντιμέτωποι ήταν δύο μικτές ομάδες που συμμετείχαν τα παιδιά του παραρτήματος ατόμων με αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό).

Στο τέλος, όλοι μαζί βροντοφωνάξαν: ¨Όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά όλοι ίσοι¨.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών – Άπλωσε το χέρι σου  ευχαριστεί θερμά :

  • Το 3ο ΓΕΛ Ξάνθης, την Διευθύντρια κ. Νότα Γλυκερία, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους μαθητές για την άψογη φιλοξενία.
  • Τον αγαπητό γιατρό κ. Ξανθοπουλίδη Γεώργιο για την άριστη προσέγγιση του εθελοντισμού και της αιμοδοσίας στη σημερινή του ομιλία-παρουσίασή.
  • Τα παιδιά και τους συνοδούς του παραρτήματος ατόμων με αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό)
  • Τον @Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ξάνθηςκαι τον κ. Παπατζέλο Σταύρο
  • Την Λέσχη Καλαθοσφαίρισης Βετεράνων Ξάνθης  και τον κ. Πατσούρα Δημήτρη
  • Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης και τον κ. Τριανταφυλλίδη Βασίλη και την κ. Μπουναρτζίδου Αλεξάνδρα

“…Σήμερα ήταν μια σπουδαία μέρα για όλους …μια σπουδαία μέρα με πολλά πολλά χαμόγελα. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε σαν Σύλλογος είναι ότι θα δημιουργούμε τέτοιες μέρες για όλους...” , καταλήγει η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών – Άπλωσε το χέρι σου

Related posts

Ξάνθη : Έξι ανήλικοι έκλεψαν δίκυκλη μοτοσικλέτα – Τους συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου

xanthipost

Το JTI Foundation υποστηρίζει έργα πρόληψης δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα – Στηρίζει ενεργά τον  ακριτικό Δήμο Ξάνθης

xanthipost

Εγνατία οδό Ξάνθης – Κομοτηνής: Οδηγούσε κλεμμένο όχημα χωρίς δίπλωμα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ