xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφανίσθηκε σήμερα το πρωί παιδί από το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης

Πυροσβέστες και εθελοντές χτενίζουν την περιοχή γύρω και μέσα στο ρέμα της Χρύσας – Κάτοικος της Χρύσας  είδε το παιδί να κατεβαίνει τρέχοντας το μονοπάτι δίπλα στην γέφυρα

Ένα νεαρό παιδί, τρόφιμος του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης εξαφανίσθηκε λίγο μετά τον εκκλησιασμό σήμερα το πρωί Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 – Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του δηλώθηκε στις αρχές η εξαφάνισή του.

Αυτήν την ώρα στο σημείο, όπου το είδε για τελευταία φορά κάτοικος της περιοχής, βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης καθώς και ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης με την πολιτική προστασία και εθελοντικές ομάδες.

 Όλοι τους χτενίζουν την περιοχή γύρω και μέσα  στο ρέμα της Χρύσας και αναζητούν τον νεαρό. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο σημείο της γέφυρας και σε ένα μονοπάτι δίπλα σε αυτή.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός αποκόπηκε από την υπόλοιπη ομάδα των παιδιών, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε νέα πληροφορία έχουμε επί του θέματος.

Related posts

Δήμος Ξάνθης – Πρόσληψη προσωπικού 12 ατόμων

xanthipost

Δήμος Τοπείρου :  Εγκατάσταση μωβ κάδων ανακύκλωσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση ειδών ένδυσης και υπόδησης

xanthipost

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος Ανθυπασπιστής στέλεχος του Στρατού Ξηράς – Διεκομίσθη στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης και από εκεί στο ΠΓΝΑ όπου και κατέληξε

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ