xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Γενισέα Ξάνθης : Έκλεψαν μετασχηματιστές από κολόνες της ΔΕΗ – Η δράση των κυνηγών χαλκού ήταν πολύ καλά οργανωμένη!

Αγανακτισμένοι οι αγρότες της περιοχής –  Οι γνωστοί – άγνωστοι «χτύπησαν» και πάλι και έδρασαν ανενόχλητοι κλέβοντας μετασχηματιστές υψηλής τάσης από τις κολόνες της ΔΕΗ – Οι κλοπές τέτοιων μηχανημάτων εμποδίζουν τους αγρότες κατά την άρδευση

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Φωνής της Ξάνθης” οι δράστες  κατέστρεψαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ, στον οικισμό της Γενισέας  προκειμένου να κλέψουν το χαλκό που βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Η κλοπή εντοπίστηκε από παραγωγούς της περιοχής που πήγαιναν στα κτήματά τους και είδαν τους μετασχηματιστές να βρίσκονται  στο έδαφος και να έχουν  καταστραφεί.

Η δράση των κυνηγών χαλκού ήταν πολύ καλά οργανωμένη

Όπως μπορεί να διακρίνετε τόσο στις φωτογραφίες όσο και στα βίντεο, οι επιτήδειοι στόχευαν στο εσωτερικό των μετασχηματιστών αφήνοντας πίσω τους πεταμένα στη γη τα κουφάρια τους.

Οι αγρότες της περιοχής αναφέρουν ότι δεν είναι δυνατόν εν έτει 2023 εκτός από τις κατά περιόδους αντίξοες καιρικές συνθήκες που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους να έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτού του είδους τα προβλήματα από αυτούς που για ελάχιστα ευρώ προκαλούν ζημιές χιλιάδων.

Οι κλοπές τέτοιων μηχανημάτων εμποδίζουν τους αγρότες κατά την άρδευση – Σε κακουργήματα αναβιβάζονται τα αδικήματα της κλοπής και της κλεπταποδοχής υλικού, που εξυπηρετεί τη λειτουργία και την ασφάλεια των μέσων συγκοινωνίας και τιμωρούνται με κάθειρξη έως δέκα έτη.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίες περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ψηφίστηκε στη Βουλή, προβλέπονται ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Related posts

(video) – Δημήτρης Τσιόδρας: Στις 9 Ιουνίου πρέπει  να στείλουμε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εκπροσώπους οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και θα κρατούν την ελληνική σημαία ψηλά!

xanthipost

(video)– Ξάνθη : «Το Δάκρυ της Μνήμης»  – Συγκλονιστικές ερμηνείες και ρίγη συγκίνησης  στην εκδήλωση για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων  

xanthipost

(video) – Ξάνθη : Εκδηλώσεις Μνήμης … 105 Χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ