xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Ξάνθη : Άσκηση ετοιμότητας πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια τριήμερης εκπαίδευσης των πυροσβεστικών υπηρεσιών και έλαβε χώρα στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης «Αγ. Παντελεήμων»

Άσκηση ετοιμότητας και πυροπροστασίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 17, Απριλίου 2024 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ο “Άγιος Παντελεήμονας” της Μητρόπολης Ξάνθης με τη συνδρομή της Μητρόπολης Ξάνθης, της διοίκησης της δομής και του Ελληνικό Ερυθρού Σταυρού (Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης)  στα πλαίσια της τριήμερης εκπαίδευσης των πυροσβεστικών υπηρεσιών.

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ‘Αγιος Παντελεήμων” με ανακοίνωσή της αναφέρει :

Η άσκηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και κατέδειξε την ετοιμότητα όλων των δυνάμεων αλλά και του προσωπικού της Μονάδας Φροντίδας στην αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ασφάλεια του προσωπικού μας και των αγαπημένων ηλικιωμένων μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και τον Διοικητή της κ. Ιωάννη Αραμπατζή, τον Ερυθρό Σταυρό – παράρτημα Ξάνθης και τα στελέχη του που συμμετείχαν στην άσκηση καθώς και τον Δήμο Μύκης που συνέδραμε στα πλαίσια του σχεδίου πολιτικής προστασίας με προσωπικό και οχήματα υποστήριξης.

Related posts

Αλεξανδρούπολη: Διυπουργική σύσκεψη ενόψει αντιπυρικής περιόδου με τη συμμετοχή  Βασίλη Κικίλια και Νίκου Δένδια

xanthipost

Ξάνθη : Πάμε σαν άλλοτε – Η Οδός Δαγκλή ..με κυβόλιθους και τα γνωστά σιδεράδικα  στη σειρά !

xanthipost

Μαγικό Ξάνθης: Υποδοχή ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελπίδας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ