xanthipost.gr
Χωρίς κατηγορία

«ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Η ΑΜΘ»

Απεργία άρχισαν οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια οι οποίοι τονίζουν ότι το πολυνομοσχέδιο ισοπεδώνει τις συμβάσεις των εργαζομένων. Ωστόσο, αναφορικά με την προμήθεια καυσίμων στην Ξάνθη, ο πρόεδρος βενζινοπωλών, αναφέρει ότι δεν θα εμφανιστούν ιδιαίτερα προβλήματα, παραμονο εάν συνεχιστεί η απεργία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, ο ίδιος σημείωσε ότι ανησυχία προκαλεί η επικείμενη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων, καθώς θα προκληθούν σημαντικά προβλήματα με την εκτελώνιση καυσίμων.

Δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα προμήθειας καυσίμων τα πρατήρια στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη διαβεβαιώνει ο πρόεδρος βενζινοπωλών Ξανθής, αναφορικά με την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα διυλιστήρια, καθώς η προμήθεια γίνεται από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των εταιρειών σε όλη την περιοχή. Ωστόσο, ζήτημα θα δημιουργηθεί εφόσον παρατείνουν οι εργαζόμενοι την απεργία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ, ο ίδιος έκανε λόγο και για πρόσθετα προβλήματα που θα παρουσιαστούν με την επικείμενη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων.

Τέλος, ο κύριος Σιούτας επισήμανε στους οδηγούς της Ξάνθης, ότι δεν θα πρέπει να πανικοβληθούν αναφορικά με την διάθεση καυσίμων από τα πρατήρια της περιοχής, καθώς υπάρχουν αρκετά αποθέματα.

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ