xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εκδηλώσεις και κοντά στους κατοίκους της Θαλασσιάς και του Ν. Ολβίου  βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Σπύρος Τσιλιγγίρης

Το πρωί της Κυριακής παρευρέθηκε στην εκδήλωσης τιμής προς το εν αποστρατεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης  τίμησε σήμερα Κυριακή 19 Ιουνίου τους απόστρατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και συμμετείχε στις  εορταστικές εκδηλώσεις τιμής. Να τονίσουμε ότι κατά την ημέρα αυτή διοργανώνονται εκδηλώσεις, από τις  Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας,  προς τιμήν των αποστράτων, με σκοπό την αναγνώριση της προσφοράς τους, καθώς και για την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικού προσωπικού.

Το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκε τον οικισμό της Θαλασσιάς και επικοινώνησε με τους κατοίκους της περιοχής

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Τσιλιγγίρης βρέθηκε στον οικισμό της Θαλασσιάς και συζήτησε με τους κατοίκους και τους αγρότες της περιοχής για τα ζητήματα που τους απασχολούν   ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας  συμμετείχε στο θρακιώτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Ολβίου και που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου του οικισμού.

Related posts

Ξάνθη – Επίσκεψη υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ σε χωριά και εργασιακούς χώρους

xanthipost

Η Ελεονώρα Μελέτη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

xanthipost

(video) – Ηχηρό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου: «Δεν θα κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός» – Μητσοτάκης: Στενή η συνεργασία με την Εκκλησία

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ