xanthipost.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μόδα στην Ξάνθη: Μηνύματα πάνω σε αυτοκίνητα και μπλούζες  μέσω των οποίων εκφράζουν  τις απόψεις τους!

Η μόδα απ’ ότι  φαίνεται  προτάσσει νέες μεθόδους για να ενημερώσουν μερικοί πολίτες για τις απόψεις που έχουν πάνω σε θέματα ηθικής ή  στάσης ζωής

Μέχρι σήμερα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πάνω σε μπλουζάκια αστεία μηνύματα ή θεματικές μπλούζες με στάμπες  ή επιγραφές πάνω σε αυτοκίνητα για διαφημιστικούς λόγους. Πλέον η μόδα απ’ ότι  φαίνεται  προτάσσει νέες μεθόδους για να ενημερώσουν οι πολίτες για τις απόψεις που έχουν πάνω σε θέματα ηθικής ή στάσης ζωής.

Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και να τις εκφράζει ελεύθερα με όποιον τρόπο αυτός μπορεί,  χωρίς να ενοχλεί τον συνάνθρωπό του,  έστω και αν για κάποιους αυτές μπορεί να αγγίζουν και τα όρια του δογματισμού.

Εννοείται πως  όλοι μπορούμε να γίνουμε παραδείγματα προς μίμηση  για κάποιους  ή προς  αποφυγήν για κάποιους άλλους,  μέσω του τρόπου της ζωής μας, μέσω  της απλής καθημερινότητάς μας.

Πίστη, θρησκεία, ηθική , θρησκοληψία, ηθικολογία …Έκαστος εφ’ ω ετάχθη!

Related posts

Δήμος Τοπείρου :  Εγκατάσταση μωβ κάδων ανακύκλωσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση ειδών ένδυσης και υπόδησης

xanthipost

Έφυγε από τη ζωή 46χρονος Ανθυπασπιστής στέλεχος του Στρατού Ξηράς – Διεκομίσθη στο 212 ΚΙΧΝΕ Ξάνθης και από εκεί στο ΠΓΝΑ όπου και κατέληξε

xanthipost

Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου : Δρομολόγηση επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η σχολική μονάδα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ