xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΥΑΞ: Οι «πρώην» και οι «νυν» βγάζουν τα μαχαίρια – Καμαρίδης Vs Σδρέβανος για συμφωνία της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ με τη ΔΕΥΑ ΝΕΣΤΟΥ

Ι. Καμαρίδης : Εσείς πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη και να μας ευχαριστήσετε που διαχειριστήκαμε με σοβαρότητα το θέμα για να μην προκύψουν «παρατράγουδα» και όχι να μας ζητάτε και τα «ρέστα»!

Με αφορμή την ανάκληση της απόφασης 149/2019 της συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ που αφορούσε στην συμφωνία της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ με τη ΔΕΥΑ ΝΕΣΤΟΥ, ως προς το αντίτιμο που καταβάλει η ΔΕΥΑΞ για το αντλούμενο πόσιμο νερό από τις πηγές Παραδείσου, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μαρίνος Σδρέβανος  απέστειλε ανοιχτή επιστολή στον νυν Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Καμαρίδη  κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων,  για την μη εφαρμογή της απόφασης επί 16 μήνες.  Μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Σδρέβανος καλεί  τον νυν Πρόεδρο της ΔΕΑΞ κ. Καμαρίδη μετά την ανάκληση της επίμαχης απόφασης να ζητήσει  δημόσια συγνώμη για  τη λάσπη που εκτόξευσε εις βάρος του.

Ι. Καμαρίδης : «Αιδώς Αργείοι»  – Το ποιος πρέπει να ντρέπεται για αυτά που λέει, σίγουρα δεν είμαστε εμείς!

Ο κ. Καμαρίδης απαντά στα όσα του καταλογίζει ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, μέσω ενός τιμολογίου που εκδόθηκε επί προεδρίας του κ. Σδρέβανου,  βάσει του οποίου, όπως επισημαίνει ο κ. Καμαρίδης,   έγινε η αποδοχή του χρέους έναντι της ΔΕΥΑ Νέστου  για ποσό μάλιστα, 10 φορές μεγαλύτερο από αυτό που αποφάσισε το τότε  Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης.  Κι εξήγησε πως λόγω της συνέχειας που ακολουθεί η λειτουργία της επιχείρησης κι επειδή  «…δεν βγήκαμε να φωνάξουμε και να σας εγκαλέσουμε, όπως θα έπρεπε, προσπαθήσαμε να κάνουμε μία συμφωνία με την απέναντι πλευρά για να λήξει αυτό το θέμα..».

Έρχεστε και μας λέτε τώρα ότι είχατε δίκιο;

 «…Έρχεστε και μας λέτε τώρα ότι είχατε δίκιο; Είχατε δίκιο που αναγνωρίσατε το χρέος σας που εμείς προσπαθήσαμε στην συνέχεια να διαπραγματευτούμε; Είχατε δίκιο που πληρώσατε ήδη την 1η προκαταβολή με ποσό δεκαπλάσιο από την απόφαση του διοικητικού Συμβουλίου; Εσείς πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη και να μας ευχαριστήσετε που διαχειριστήκαμε με σοβαρότητα το θέμα για να μην προκύψουν «παρατράγουδα» και όχι να μας ζητάτε και τα «ρέστα», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ. 

«…Δεν είστε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριε Σδρέβανε, είστε αναπληρωματικός, κι έχει μεγάλη διαφορά ..»

Τέλος ο κ. Καμαρίδης επισημαίνει ότι στην ανοιχτή επιστολή που του απέστειλε ο κ. Σδρέβανος υπογράφει ως μέλος του παρόντος Διοικητικού  Συμβουλίου της ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ, κάτι που όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ δεν ισχύει , υποστηρίζοντας πως  «δεν είστε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κύριε Σδρέβανε, είστε  αναπληρωματικός, κι έχει μεγάλη διαφορά ..».

Related posts

ΓΣΕΕ: «Οι απολύσεις συνδικαλιστών στο καζίνο Θράκης δε μπορούν να φιμώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα»

xanthipost

(video) – Οι μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης ψάλλουν Εγκώμια της Μ. Παρασκευής στον Σεβασμιώτατο!  

xanthipost

(video) – Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης – Σε χρόνο ρεκόρ  πέρασαν τα 24 θέματα της ημερήσιας διάταξης!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ