xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξάνθη  : Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία – Πριν τα μεσάνυχτα οι σταυροδοσίες των βουλευτών – Στις 21:00μ.μ το 80 % του εκλογικού αποτελέσματος!

Ο  Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ3 πως, παρά τα μικροπροβλήματα με την μη προσέλευση της εφορευτικής επιτροπής ή με τα τάμπλετ ορισμένων δικαστικών αντιπροσώπων, η διαδικασία κυλάει ομαλά.

Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα – Περίπου στις 9 το βράδυ, θα έχουμε το 80 % του εκλογικού αποτελέσματος ως προς τα ψηφοδέλτια, ενώ πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, θα γνωρίζουμε και τις σταυροδοσίες των βουλευτών

Οι κάλπες κλείνουν στις 7 το απόγευμα ενώ, σε όσα εκλογικά τμήματα υπάρχουν μέχρι εκείνη την ώρα ακόμη ουρές ψηφοφόρων, υπάρχει η δυνατότητα να παραταθεί η εκλογική διαδικασία για έως δύο ώρες.

Θα ακολουθήσει  η καταμέτρηση των ψήφων σε επίπεδο συνδυασμών και μετά την ολοκλήρωσή της κάθε δικαστικός αντιπρόσωπος μεταδίδει το αποτέλεσμα του εκλογικού του τμήματος απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών μέσω συσκευής τάμπλετ. Εν συνεχεία ακολουθείται η ίδια διαδικασία με τους σταυρούς προτίμησης. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται σημαντικά οι χρόνοι του πρώτου ασφαλούς και του τελικού αποτελέσματος, καθώς και της σταυροδοσίας.

 Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών, εικόνα για πάνω από το 10% της επικράτειας θα υπάρχει μέχρι τις 20:30, ενώ έως τις 22:00 αναμένεται να έχει ενσωματωθεί το 80% – 90% των εκλογικών αποτελεσμάτων πανελλαδικά.

Related posts

(video) – Ξάνθη : Χριστός Ανέστη ! Το χαρμόσυνο άγγελμα της Αναστάσεως  – Μήνυμα αισιοδοξίας για όλους τους πιστούς η Ανάσταση του Θεανθρώπου!

xanthipost

(video) – Μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας , πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

xanthipost

Στη Στρογγύλη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ